برای انتقال اطلاعات به دستگاه جدید خود این مراحل را دنبال کنید و در صورت لزوم ، اطلاعات شخصی خود را از دستگاه قدیمی خود حذف کنید.

قبل از فروش ، هدیه دادن یا تجارت در دستگاه خود ، ابتدا باید اطلاعات را به دستگاه جدید خود منتقل کنید ، سپس ، در صورت لزوم ، اطلاعات شخصی خود را از دستگاه قدیمی خود حذف کنید.
در حالی که با شناسه اپل خود وارد ICloud می شوید ، نباید مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها ، اسناد ، عکس ها یا هرگونه اطلاعات دیگر iCloud را به صورت دستی حذف کنید. این امر محتوای شما را از سرورهای iCloud و هر یک از دستگاه های شما که به iCloud وارد شده اند ، حذف می کند.
اگر هنوز iPhone یا iPad قدیمی خود را دارید
برای انتقال اطلاعات به دستگاه جدید خود این مراحل را دنبال کنید و در صورت لزوم ، اطلاعات شخصی خود را از دستگاه قدیمی خود حذف کنید.
انتقال اطلاعات به دستگاه جدید خود
اگر آیفون یا آی پد جدید دارید ، اگر از iOS 11 یا بعد از آن استفاده می کنید ، می توانید سریع برای انتقال اطلاعات به طور خودکار از دستگاه قدیمی خود به دستگاه جدید خود استفاده کنید. در صورت استفاده از iOS 10 یا قبل از آن ، از iCloud ، iTunes یا Finder استفاده کنید تا اطلاعات را به دستگاه جدید خود منتقل کنید.
اگر شماره تلفن شما با دستگاه جدید شما تغییر می کند ، شماره تلفن های قابل اعتماد اضافی را به حساب خود اضافه کنید تا اطمینان حاصل کنید که دسترسی را از دست نمی دهید. اگر دیگر به شماره تلفن قدیمی خود دسترسی ندارید ، در صورت لزوم می توانید کد احراز هویت دو عاملی را در دستگاه قدیمی خود تولید کنید.
در صورت لزوم ، اطلاعات شخصی خود را از دستگاه قدیمی خود حذف کنید
- اگر یک ساعت اپل را با آیفون خود جفت کرده اید ، Apple Watch خود را از بین نبرید. بشر
- اگر یک برنامه AppleCare را برای دستگاه خود خریداری کرده اید ، برنامه AppleCare خود را لغو کنید.
- از iCloud و فروشگاه iTunes & App خارج شوید.
- If you’re using iOS 10.3 or later, tap Settings >[اسم شما]. به سمت پایین بروید و روی سیستم وارد شوید. رمز عبور Apple ID خود را وارد کرده و روی خاموش کردن ضربه بزنید. >خروج از سیستم.
- اگر به یک تلفن غیر استپ ، Deregister Imessage تغییر می دهید.
- اگر تجارت درون فروشگاهی در کشور یا منطقه شما موجود است و در یک فروشگاه اپل تجارت می کنید ، در اینجا متوقف شوید ، دستگاه خود را پاک نکنید و برای انتخاب دستگاه جدید خود به نزدیکترین فروشگاه اپل خود مراجعه کنید. بعد از اینکه یک متخصص تجارت شما را به پایان رسانده است ، آنها از طریق مراحل باقیمانده با شما در فروشگاه کار می کنند. اگر تجارت خود را بصورت آنلاین انجام می دهید ، به مرحله 7 ادامه دهید.
- Go back to Settings and tap General > Transfer or Reset [device] >تمام محتوا و تنظیمات را پاک کنید. اگر روشن شده اید [دستگاه] من را پیدا کرده اید ، ممکن است لازم باشد که Apple ID و رمز عبور خود را وارد کنید. اگر دستگاه شما از ESIM استفاده می کند ، گزینه ای را برای پاک کردن دستگاه و مشخصات ESIM در صورت درخواست انتخاب کنید.
- اگر از کد عبور دستگاه یا کد عبور محدودیت استفاده می شود ، آن را وارد کنید. سپس روی پاک کردن [دستگاه] ضربه بزنید.
- برای انتقال خدمات به یک مالک جدید با ارائه دهنده شبکه خود تماس بگیرید. اگر با دستگاه خود از سیم کارت استفاده نمی کنید ، می توانید با آنها تماس بگیرید تا در انتقال خدمات به صاحب جدید کمک کنید. بشر
وقتی آیفون یا آی پد خود را پاک می کنید ، [دستگاه] من را پیدا کنید و قفل فعال سازی خاموش می شود.

اگر دیگر iPhone یا iPad خود را ندارید
اگر مراحل فوق تکمیل نشده بود و دیگر دستگاه خود را ندارید ، این مراحل را دنبال کنید:
- از مالک جدید بخواهید که تمام محتوا و تنظیمات را با استفاده از مراحل فوق پاک کند.
- اگر از iCloud استفاده می کنید و [دستگاه] من را در دستگاه پیدا می کنید ، وارد iCloud. com/find یا برنامه Find My در دستگاه دیگر شوید ، دستگاه را انتخاب کرده و بر روی Erase کلیک کنید. پس از پاک شدن دستگاه ، روی حذف از حساب کلیک کنید.
- اگر نمی توانید هر یک از مراحل فوق را دنبال کنید ، رمز ورود Apple ID خود را تغییر دهید. این اطلاعات شخصی را که در دستگاه قدیمی شما ذخیره شده است حذف نمی کند ، اما مانع از حذف مالک جدید اطلاعات شما از iCloud می شود.
- اگر به یک تلفن غیر استپ ، Deregister Imessage تغییر می دهید.
- اگر از Apple Pay استفاده می کنید ، می توانید کارت های اعتباری یا بدهی خود را در iCloud. com حذف کنید. تنظیمات حساب را انتخاب کنید تا ببینید کدام دستگاه ها از Apple Pay استفاده می کنند ، سپس روی دستگاه کلیک کنید. در کنار Apple Pay ، روی حذف کلیک کنید. بشر
- اگر یک برنامه AppleCare را برای دستگاه خود خریداری کرده اید ، برنامه AppleCare خود را لغو کنید.

اگر در یک دستگاه Android به اپل تجارت می کنید
قبل از ارسال یک دستگاه Android به اپل به عنوان تجارت ، حتماً موارد زیر را انجام دهید:
- از داده های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
- دستگاه را پاک کنید.
- هر سیم کارت ، کارتهای حافظه ، موارد و محافظ صفحه نمایش را حذف کنید.
در صورت نیاز به کمک ، با سازنده دستگاه خود تماس بگیرید.

بیشتر بدانید
- یا از پشتیبان گیری بازیابی کنید. بشر
- اگر آیفون یا آیپد خود را گم یا سرقت کرده اید ، کمک بگیرید.
- در مورد قفل فعال سازی اطلاعات کسب کنید.
- مهم نیست که مدل یا شرایط ، ما می توانیم دستگاه شما را به چیزی مناسب برای شما تبدیل کنیم و برای سیاره خوب است. دریابید که چگونه می توانید آیفون یا آیپد خود را با تجارت اپل تجارت یا بازیافت کنید.
هنگامی که بر روی پاک کردن تمام محتوا و تنظیمات ضربه می زنید ، دستگاه شما را به طور کامل پاک می کند ، از جمله هر کارت اعتباری یا بدهی که برای Apple Pay اضافه کرده اید و هر عکس ، مخاطبین ، موسیقی یا برنامه ها را اضافه کرده اید. همچنین Icloud ، Imessage ، FaceTime ، مرکز بازی و سایر خدمات را خاموش می کند. هنگام پاک کردن دستگاه خود ، محتوای شما از iCloud حذف نمی شود.
فارکس را از کجا شروع کنیم...
ما را در سایت فارکس را از کجا شروع کنیم دنبال می کنید
برچسب :
نویسنده : علیرضا خمسه
بازدید : <-PostHit->
تاريخ : جمعه
26 اسفند
1401 ساعت: 11:44